Op 19 april 2024 zijn de Koningsspelen op OBS De Piramide.

We gaan dit jaar een sponsorloop organiseren. Maar… we willen niet alleen iets voor de school doen, maar ook voor een ander! Namelijk voor Dream4kids! Dream4kids zet zich in voor kinderen die een traumatische ervaring hebben meegemaakt en organiseert voor deze kinderen tussen de 6 en 12 jaar een unieke en betekenisvolle Droomdag. Onze droom is dat wij een mooi bedrag ophalen voor onze schoolpleinen én droomdagen kunnen verwezenlijken voor kinderen via Dream4kids.

De kinderen hebben afgelopen week een sponsorformulier meegekregen om sponsors te werven. Na de sponsorloop van 19 april krijgen de kinderen hun stempelkaart met de gelopen rondjes én een QR-code daarbij mee naar huis. Hiermee kunnen de kinderen terug naar hun sponsoren. Deze QR-code kan de sponsor scannen en zo het geld overmaken. Zo hoeven onze kinderen geen contant geld aan te nemen.

Programma Koningsspelen:

Kinderen mogen in rood/wit/blauw/oranje kleding naar school komen.

08.20 uur: ontbijten we samen in de klas. Ontbijt is geregeld vanuit Jumbo. Graag wel eigen bord/ beker/ bestek meegeven aan uw kind.

10.00-10.30 uur: rondjes rennen kleuters

10.45- 11.30 uur: rondjes rennen groepen 3-4-5- NKG jonge kind

11.45-12.30 uur: rondjes rennen groepen 6-6/7-7-8a-8b-NKG oude kind

De kleuters rennen hun rondjes door de kleutergang, de hoofdingang, over de stoep en weer opnieuw. Dit is een ronde van 130 meter.

De groepen 3 t/m 8 en nieuwkomersgroepen rennen via de gang van 7/8 over het schoolplein, over de stoep naar de hoofdingang en weer opnieuw. Dit zijn rondes van 230 meter. U bent uiteraard welkom om de kinderen aan te moedigen op die dag!

We hopen op een ontzettend sportieve dag met een fantastische opbrengst. Check onze actiepagina hier!

Deel dit bericht via:
Facebook
LinkedIn
WhatsApp